Designe din egen skjorte og dress?

MÅLSØMDAGER

Målsøm uten tillegg i prisen

Oscar Jacobson

Kvalitet og passform

Oscar Jacobson ble grunnlagt i 1903 i Borås i Sverige. Høy kvalitet, god passform og ikke minst teft for mote har vært suksessfaktorene for Oscar Jacobson. Oscar Jacobson er i dag en viktig aktør innen herremote. De produserer både klassisk og trendy mote.

Stenstrøms

Bærekraftighet

Stenstrøms ble stiftet i Sverige i 1899. Som skjortespesialist har de fokus på kvalitet og detaljer. De er stolt over å ha blitt tildelt tittelen "Svensk hoffleverandør".

Stenströms har arbeidet med tidløs design og førsteklasses materialer i over et århundre. De har forpliktet seg til å produsere produkter med respekt og omsorg for mennesker og miljø.

Målsøm

Din mening teller

Nå kan du lage akkurat den skjorten, dressen eller blazeren du vil.

Du bestemmer selv hvor formell eller uformell du ønsker å være. Skal skjorten være hvit, blå, farget eller med mønster, med eller uten kontrast, slim eller regulær, smoking eller livskjorte? Vil du har slank eller regulær dress, med eller uten struktur? Med gode stoffprøver og ulike modeller, kan du finner noe som passer akkurat din kropp og behov.

Hans H.-120 år

Hans H. har siden 1901 og gjennom fire generasjoner kunnet tilby et stort utvalg av kvalitet- og merkeklær til menn.

Du skal møte kompetanse og kunnskap hos Hans H. Vi utvikler våre ansatte som veiledere, så våre kunder finner et  antrekk som passer både til kropp og anledning. Vi har et eget retteverksted som gjøre tilpasninger slik at antrekket sitter korrekt.

Hans H. - de beste merkene på et sted

Corneliani

Frislid

Gant

Hansen & Jacob

Hugo Boss

Morris

Oscar Jacobson

Polo Ralph Lauren

Save The Duck

Scandinavian Edition

Stenstrøms

Swims

m.fl…

Hans H. – kvalitet og service siden 1901

Velkommen til målsømdager hos Hans H. Strandgaten!