Vintersalg
20- 50% på utvalgte varer

Gant - fra topp til tå

Hans H. har stort utvalg av skjorter, gensere, jakker, bukser, undertøy og tilbehør fra Gant til -20%. I tilegg vil det være -20-50% på andre utvalgte merkevarer i butikk.

Er det en presang pakker vi den gjerne inn for deg, uavhengig av om den er kjøpt på nett eller i butikk. Handler du på nett, kan du velge mellom å hente i butikk, hjemkjøring (dersom du bor i bergensområdet), eller få den tilsendt i posten.

Hos Hans H. tar vi smittevern på alvor. Vi har håndsprit ved inngangene og ved alle kassepunkt. I tillegg vasker vi ned alle kontaktflater flere ganger for dagen. Du kan føle deg trygg på at vi ivaretar deg på best mulig måte.

Hoodie i alle farger

Hettegenseren er et av Gant sine mest solgte produkter. I tillegg til at den er tøff er den også utrolig myk og behagelig å ha på seg.

Se utvalg

Skjorter går aldri av moten

Gant sine skjorter er kjent for god kvalitet og passform. De varierer i farger og mønstre, så det skal være lett å finne sin favorittskjorte.

Se utvalg

Jakker i alle varianter

Er du en som fryser lett, eller blir du alt for varm? Gant har jakker som passer uansett behov. Hans H. har både jakker og vester fra Gant.

Se utvalg

Julegavetips

Hva skal du gi til en som har alt eller som du ikke vet størrelsen til?

Hva med et flott skjerf, lue, hansker, boxershorts, toalettmappe, morgenkåpe, sokker eller en caps?