Om oss

Hans H Iversen AS anno 1901
Hans H er for mange et naturlig valg når det kommer til merkeklær. Utvalget strekker seg fra klassisk herre- til trendy mote. Vi har siden 1901 og gjennom fire generasjoner kunnet tilby et stort utvalg av kvalitet- og merkeklær til menn.

I dag fører vi merker som Morris, Tommy Hilfiger, Gant, Hansen & Jacob, BOSS, Meyer, Oscar Jacobson, Frislid, Polo Ralph Lauren, Stenstrøms, Swims, Scandinavian Edition, med flere. Vi prøver også å føre et bredt utvalg av modeller og størrelser fra våre leverandører. Butikkens filosofi har siden starten vært kvalitet og service.

Dette gjelder ikke bare for  varene, men du skal også møte kompetanse og kunnskap når du besøker en Hans H butikk. Vi forsøker å utvikle våre ansatte som veiledere, og målet er at våre kunder finner et  antrekk som passer både til kropp og anledning. Vi har i tillegg et eget retteverksted med dyktige skreddere, slik at vi kan gjøre eventuelle tilpasninger både på fritidstøy og festantrekk. Hovedbutikken vår ligger i Strandgaten, i tillegg har vi butikker både på Lagunen Storsenter og Vestkanten Storsenter. Informasjon om våre butikker og åpningstider finner du her.